Η Dua Lipa και ο Anwar Hadid χώρισαν πριν τις γιορτές.
Μία ανώνυμη πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι η 26χρονη τραγουδίστρια και το 22χρονο μοντέλο βρίσκονται σε «διάλειμμα» μετά από περισσότερα από δύο χρόνια σχέσης. Η πηγή σημείωσε ότι το ζευγάρι «δεν βγαίνει πια».«Η Dua και ο Anwar κάνουν αυτή τη στιγμή ένα διάλειμμα από τη σχέση τους και περνούν χρόνο χώρια. Προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή», επιβεβαίωσε μια άλλη πηγή στο «People».
Οι φήμες που υποστήριζαν ότι Dua Lipa και ο Anwar Hadid είχαν σχέση φούντωσαν τον Ιούνιο του 2019, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον πρώην σύντροφό της, Isaac Carew. Η Lipa παρευρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Hadid, όπου εθεάθησαν να «αγκαλιάζονται».
 
 
Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα American Music Awards του 2019.
Πέρυσι, η Dua Lipa γιόρτασε την πρώτη επέτειο της σχέσης της με τον Anwar Hadid, δημοσιεύοντας στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες τους μαζί με την αξιολάτρευτη λεζάντα: «Τίποτα πιο γλυκό από 365 μέρες μαζί σου».
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η «The Sun» ανέφερε ότι το διάσημο ζευγάρι χώρισε τους δρόμους του, ωστόσο οι φήμες δεν είχαν επιβεβαιωθεί. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Dua Lipa και ο Anwar Hadid προσπάθησαν να «σώσουν» τη σχέση τους και τελικά επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς η σχέση τους παρέμενε «στα βράχια».
Η εφημερίδα ανέφερε ότι το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί μαζί για σχεδόν έξι εβδομάδες, καθώς η Dua Lipa βρισκόταν στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες για την ηχογράφηση νέας μουσικής και ο Anwar Hadid στη Νέα Υόρκη.
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment