Η Rita Ora ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την BMG.
«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι συνεργάζομαι με την BMG. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη που θα είναι η δισκογραφική οικογένειά μου από εδώ και στο εξής», έγραψε η Rita Ora σε ανάρτησή της στο Instagram.«Η στάση τους όσον αφορά την κυριότητα και τον έλεγχο των ηχογραφήσεων από τους καλλιτέχνες ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με τη δική μου, και είναι τόσο ενθαρρυντικό να ξέρω ότι θα μου ανήκουν όλα τα master των ηχογραφήσεων που θα κάνω από εδώ και στο εξής. Αισθάνομαι επίσης μεγάλη παρακίνηση που συνεργάζομαι με μία τόσο δυναμική, δημιουργική και προοδευτική παγκόσμία εταιρεία», συνέχισε.Αφού ευχαρίστησε την προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία της, η Rita Ora ανέφερε: «Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που κάνω αυτό που αγαπώ, για όλους τους ξεχωριστούς ανθρώπους με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ και για τους θαυμαστές μου που είναι τα πάντα για μένα – όλα αυτά τα κάνω για εσάς! Είμαι ενθουσιασμένη με τα νέα τραγούδια που ετοιμάζω και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας. Σε ένα νέο κεφάλαιο! Τα λέμε πολύ σύντομα!».
Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στη μουσική, 13 τραγούδια της ανέβηκαν στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου και τέσσερα τραγούδια της, τα «Hot Right Now», «How We Do (Party)», «R.I.P.» και «I Will Never Let You Down», κατέκτησαν το No. 1 των βρετανικών charts. Η Rita Ora κατέχει το ρεκόρ για τη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα τραγούδια στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι μία από τις πιο καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες μεταδόσεις τον 21ου αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.Στο πλαίσιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της καριέρας έχει εμφανιστεί ως κριτής στις βρετανικές εκδόσεις του «X Factor» και του «The Voice» και, επί του παρόντος, συμμετέχει στον τρίτο κύκλο του «The Masked Singer» στη βρετανική τηλεόραση, ενώ έχει εμφανιστεί επίσης στο «America’s Next Top Model» και σε δύο κύκλους του «The Voice Australia».
Ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί και στις τρεις ταινίες της εξαιρετικά επιτυχημένης τριλογίας «Πενήντα Αποχρώσεις Του Γκρι» (Fifty Shades of Grey).Ο Jamie Nelson, Αντιπρόεδρος του τμήματος Καλλιτεχνών & Ρεπορτορίου (A&R) της BMG στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Η Rita Ora είναι μία συναρπαστική και διαχρονική πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα με την ικανότητα να συνδέεται με το κοινό σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες. Είμαστε ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας».Ο Alistair Norbury, Πρόεδρος Ρεπερτορίου & Μάρκετινγκ της BMG στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε: «Είμαστε ευτυχείς που η Rita, μία από τις πιο έξυπνες καλλιτέχνιδες που υπάρχουν σήμερα, επέλεξε τη χαρακτηριστική προσέγγιση της BMG, η οποία βάζει τον καλλιτέχνη στη θέση του οδηγού».
«Η Rita είναι μοναδική μεταξύ των καλλιτεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου στο εύρος των δραστηριοτήτων της, από τη μουσική μέχρι την τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το επιχειρείν, κάτι που συνήθως συμβαίνει μόνο με Αμερικανούς καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga και η Beyonce. Ανυπομονούμε να τη βοηθήσουμε να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους της», πρόσθεσε.
Η Sarah Stennett, μακροχρόνια μάνατζερ της Rita Ora, είπε: «Η Rita ήταν πάντα καλλιτέχνης και δημιουργός «πρωτιών». Ξεκίνησε να κυκλοφορεί μουσική στην εφηβεία της και έχει κυκλοφορήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας.
«Η συμφωνία με την BMG σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη Rita, στο οποίο θα μπορεί να αξιοποιήσει την αυτοπεποίθηση και τη γνώση της τέχνης και του κοινού της για να περάσει στην επόμενη φάση της καριέρας της με την ίδια στο τιμόνι. Είμαι πολύ υπερήφανη για τα τελευταία 10 χρόνια της συνεργασίας μας και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα ακούσει τη μουσική που έχει δημιουργήσει», συνέχισε.
 

Leave a Comment