Η Άννα Βίσση συνάντησε για μια αποκλειστική συνέντευξη στην Πάτρα τον Αντώνη Δημητριάδη και μίλησε για την εμφάνισή της στο Σπίτι Με Το Mega, για την μουσική επικαιρότητα καθώς και για τα επόμενα μουσικά της σχέδια.
 
Για το φανατικό κοινό της που την ακολουθεί πιστά
 
«Και μόνο που παίζεις σε ένα κοινό που έρχεται συγκεκριμένα να ακούσει εσένα και ότι του πεις, και όχι απλά να πάει στα μπουζούκια να διασκεδάσει… Δεν έχω κάτι με τα μπουζούκια, αλλά εκεί μέσα είναι το σπίτι μου, το στέκι μου, το άντρο μου. Είναι η μπάντα μου. Αυτή η καταπληκτική μπάντα χτίστηκε από την αρχή, αλλά ωρίμασε, εξελίχτηκε, γίναμε πιο φίλοι από την πρώτη χρονιά και ανακαλύπτω συνεχώς στον καθένα κάτι παραπάνω».
 
Για το αν θα συμμετείχε σε μουσικό reality στη θέση του coach
 
«Θα ήθελα να συμβεί και κάτι άλλο, αν θες πιο αγνό, πιο αθώο και να δούμε πλάσματα που παίζουν μουσική, όχι μόνο να τραγουδάνε. Θα πήγαινα ευχαρίστως! Η μουσική είναι ένας κόσμος τεράστιος και ελεύθερος. Πρέπει να γίνονται πολλά πράγματα. Η μουσική είναι τεράστιος κόσμος που όλα χωρούν και όλα παίζουν ρόλο στο πως θα σμίξουν όλα αυτά και θα φέρουν νέα μουσική».
 Μέσα σε όλα δεν δίστασε και παραδέχθηκε πως έχει μουσικά απωθημένα: «Ο Νίκος Καρβέλας έχει γράψει τραγούδια σε άλλους τραγουδιστές, που τα έχω ζηλέψει πάρα πολύ. Θα μπορούσα να τα πω με τον δικό μου τρόπο και σκέφτομαι αυτό το cover τραγουδιών του Νίκου που έχει γράψει σε άλλους τραγουδιστές».
 
 
 

Leave a Comment