Η Cardi B φέρεται να αποχώρησε από τη νέα ταινία της λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων.

Η κωμωδία «Assisted Living» επρόκειτο να αποτελέσει τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της Cardi B σε ταινία του Χόλιγουντ, όμως το εγχείρημα μπήκε στον πάγο λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος της ράπερ.Σύμφωνα με το Deadline, η Paramount Players πάτησε φρένο στο «Assisted Living» μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της παραγωγής, καθώς η Cardi B αποφάσισε να αποχωρήσει από την ταινία.Το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο ενημερώθηκαν ότι το «Assisted Living» δεν θα προχωρήσει προς το παρόν. Το Deadline ανέφερε ότι η αποχώρηση της Cardi B οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια είναι «υπερβολικά πιεσμένη».Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ελπίδες ότι η παραγωγή της ταινίας θα μπορέσει να ξεκινήσει «αργότερα φέτος».
 
 
Η ταινία, σε σενάριο της Kay Oyegun («This Is Us», «Queen Sugar»), επρόκειτο να αφηγηθεί την ιστορία της μικροκλέφτρας Amber (Cardi B), η οποία παλεύει να περιορίσει τις συνέπειες μιας ληστείας που πήγε στραβά.
Απελπισμένη να ξεφύγει από την αστυνομία και την ομάδα της, η Amber μεταμφιέζεται σε ηλικιωμένη γυναίκα και κρύβεται στο γηροκομείο της γιαγιάς της με την οποία έχει αποξενωθεί.
Ενώ η πληθωρική προσωπικότητα της Cardi B είναι εμφανής καθημερινά στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη διασκεδαστική σειρά «Cardi Tries» του Facebook, το «Assisted Living» θα ήταν ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος σε μία ταινία του Χόλιγουντ.
Η Cardi B είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Hustlers» (Επικίνδυνες Κυρίες) της Jennifer Lopez το 2019, όπου υποδύθηκε τη στρίπερ Diamond δίπλα στις Constance Wu, Lili Reinhart, Julia Stiles και Keke Palmer.
Επίσης είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία «F9: The Fast Saga» του 2021.
Η 29χρονη ράπερ ετοιμάζει πυρετωδώς την επόμενη δισκογραφική δουλειά της μετά το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «Invasion of Privacy» που κυκλοφόρησε το 2018 και έκανε θραύση, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
 
 
 
 
 

Leave a Comment