Η Katy Perry δηλώνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρει έμπνευση από τότε που απέκτησε την κόρη της, Daisy Dove.

Η 37χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι η 19 μηνών κορούλα της είναι πλέον η «μούσα της σε όλα».
«Της έβαλα ένα φόρεμα από ύφασμα γκιγκάν και της αρέσει να βγαίνει και να το παρουσιάζει. Και όλοι προφανώς έχουν μια αντίδραση, και της αρέσει η αντίδραση», είπε στο «Page Six» για την προσωπικότητα της μικρής.«Πάντα στριφογυρίζει και της αρέσει να βάζει τα παπούτσια μας. Έχω εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια, φυσικά, επειδή είμαι σχεδιάστρια παπουτσιών. Αλλά τα φοράει και της αρέσει να τριγυρνάει μέσα στο σπίτι», περιέγραψε.Η Daisy «κλέβει» και τα παπούτσια του πατέρα της και αρραβωνιαστικού της Katy Perry, Orlando Bloom. «Είναι πολύ γλυκό», είπε η τραγουδίστρια για την κόρη τους που φοράει τα «παπούτσια του μπαμπά».
Η Katy Perry εγκαινίασε τη σειρά υποδημάτων Katy Perry Collections το 2017 ως κοινοπραξία με την Global Brands Group. Αφού αγόρασε πίσω την εταιρεία το 2021, την επαναλανσάρει με μια ολοκαίνουργια ανοιξιάτικη συλλογή, με τη βοήθεια της Daisy.
Η pop star παραδέχτηκε επίσης ότι η κόρη της την ενέπνευσε να αρχίσει να σχεδιάζει «στα αλήθεια» μια σειρά παιδικών παπουτσιών. Πριν αποκτήσει την Daisy, η τραγουδίστρια απλώς επεξεργαζόταν την ιδέα.
«Είναι η μούσα μου σε όλα», τόνισε η Katy Perry για την κόρη της. «Είναι όλη μου η καρδιά. Είμαι τόσο ευγνώμων, είναι πραγματικά το δώρο μου», συνέχισε.
 
 
Η Katy Perry μίλησε επίσης στο «Page Six» για τις ενδυματολογικές επιλογές της τόσο επί σκηνής όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της.
Παρά τις «πολύ πολύχρωμες» και «πολύ ιδιόρρυθμες» στιλιστικές επιλογές της επί σκηνής, η τραγουδίστρια έχει επιλέξει για τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της πιο κομψά και αυστηρά looks, όπως το catsuit Mugler που επέλεξε για την εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» τον Ιανουάριο και τον καφέ συνδυασμό παλτού και παντελονιού από faux leather της Rotate Birger Christensen που φόρεσε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο.
«Ποτέ δεν έχω φορέσει μαύρο ή καφέ τόσο πολύ όσο τον τελευταίο καιρό. Είμαι 37 ετών και έχει κάτι που το κάνει να φαίνεται εκλεπτυσμένο, απλοϊκό και σέξι», σχολίασε.
Αλλά όσον αφορά τα παιχνιδιάρικα σύνολα των παραστάσεών της και τα σχέδια των παπουτσιών της, η Katry Perry δεν σκοπεύει να ρίξει τους τόνους σύντομα.
«Ξέρω τι θέλει ο κόσμος και ξέρω από πού προέρχομαι. Θέλω πάντα να παρουσιάζω ένα καλό σόου. Παίρνω διαρκώς ρίσκα στη μόδα, αλλά ποτέ δεν μετανιώνω», είπε.
 

Leave a Comment