Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της μετά από 13 χρόνια υποχρεωτικής κηδεμονίας από τον πατέρα της, έκανε μία νέα δημοσίευση στο Instagram, η οποία «καίει» τη μητέρα, την αδελφή της και τον πρώην της, Τζάστιν Τίμπερλεΐκ.

Στην ανάρτηση, η οποία αργότερα διαγράφηκε, η 40χρονη τραγουσίστρια εξέφρασε το παράπονο που έχει από τη μητέρα και την αδελφή της, ενώ μίλησε και για τις κατηγορίες που αποδίδει στον Τίμπερλεϊκ.
 
 
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Σπίαρς έχει ήδη υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster» για την αυτοβιογραφία της, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Γράφω ένα βιβλίο αυτή τη στιγμή και αυτό είναι πραγματικά θεραπευτικό. Είναι επίσης δύσκολο να αναφερθώ σε γεγονότα της ζωής μου από το παρελθόν… Ποτέ δεν μπόρεσα να μιλήσω ανοιχτά!! Μπορώ μόνο να φανταστώ ότι ακούγομαι σαν παιδί αλλά ήμουν πολύ νέα όταν συνέβησαν αυτά τα γεγονότα…Είμαι σίγουρη ότι φαντάζει ασήμαντο στους περισσότερους και το γνωρίζω απόλυτα αυτό», έγραψε η διάσημη ποπ σταρ στη μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.
Σε άλλο σημείο του κειμένου, η ίδια άσκησε κριτική στη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφή της, για τα βιβλία που έγραψαν όταν εκείνη δεν μπορούσε ούτε να οδηγήσει το αυτοκίνητό της, εξαιτίας της δικαστικής κηδεμονίας και του πατέρα της που ασκούσε έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής της.«Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξεκινήσει άβολες συζητήσεις, αλλά ας μιλήσουμε γι’αυτό…γιατί τα λέω όλα αυτά; Επειδή αισθάνομαι ότι δεν έχω ακουστεί ποτέ. Ούρλιαζα μέσα μου και ό,τι και να έλεγα…ακουγόταν πάντα υποτιμητικό», τόνισε η Σπίαρς.
 
Οι κατηγορίες στον Τίμπερλεϊκ
 
Για τον λόγο που κατηγόρησε τον πρώην σύντροφό της, Τζάστιν Τίμπερλεικ, η ίδια εξήγησε σε πρόσφατη δημοσίευσή της με ένα βίντεο ότι: «Ο πρώην μου προώθησε το πρώτο του άλμπουμ χρησιμοποιώντας το όνομά μου, αναφέροντας ότι έπαιξα βρώμικα».
 
britney
 
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μάλιστα, σχολίασε την δημόσια συγγνώμη του Τίμπερλεϊκ, τόσο προς την ίδια, αλλά και την Τζάνετ Τζάκσον, λέγοντας: «Aντί να χρησιμοποιώ την καρδιά μου, χρησιμοποιώ τη λογική όπως έκανε με τόσο σεβασμό ο Τζάστιν, όταν ζήτησε συγγνώμη από εμένα και Τζάνετ, αν και εκείνος ποτέ δεν δέχθηκε εκφοβισμούς ή απειλές από κανέναν. Βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη 20 χρόνια μετά».

Leave a Comment