Μαρίνα Σάττι: «Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια…»

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά της χρόνια που έζησε στην Κρήτη, αλλά και στις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε τόσο ο μπαμπάς της λόγω της καταγωγής του (Σουδάν), αλλά όσο και η ίδια λόγω του διαφορετικού της χαρακτήρα σε σχέση με τα άλλα παιδιά.
«Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια. Μου το έχει πει η μαμά μου. Κι εγώ έχω ακούσει για μένα. Συνειδητοποιώ όμως ότι και πολλά άλλα έχω ακούσει…και θετικά…και ο λόγος που εγώ μπορεί να είχα μείνει εκεί και να με είχε επηρεάσει, είχε να κάνει λίγο και με τη δική μου ενοχή. Το ότι ένιωθα ότι μπορεί να είμαι διαφορετική από τα παιδάκια γύρω μου με έκανε να νιώθω ότι είμαι διαφορετική και από το σύνολο και αυτό με πετάει έξω.
Σιγά σιγά αγάπησα τη δική μου διαφορετικότητα, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι… Το ταξίδι που έκανα στην Αμερική για το Πανεπιστήμιο νομίζω ότι ήταν η πιο χαρακτηριστική στιγμή που με έφερε πιο κοντά σε αυτό που είμαι σήμερα» είπε η Μαρίνα Σάττι.
 

Εκτύπωση   Email