Γιώργος Μαζωνάκης:H ανατρεπτική συνεργασία του με τον διάσημο τραγουδιστή Arash

Πάντα πρωτοποριακός και πολυσχιδής ξεχωρίζει τόσο για την υψηλή αισθητική του όσο και για τις μοναδικές του συνεργασίες μουσικά και δισκογραφικά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης αυτή τη φορά ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει μια ανατρεπτική συνεργασία με τον διάσημο τραγουδιστή Arash, που αναμένεται να ενθουσιάσει.Μία διεθνής συνεργασία, για ένα ραπ τραγούδι που συνδυάζει τα ελληνικά από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τα φαρσί (περσικά) από τον Arash, σε παραγωγή  του διεθνούς φήμης παραγωγού από τη Γερμανία Dj Topic.
 
Γιώργος Μαζωνάκης: H ανατρεπτική συνεργασία του με τον διάσημο τραγουδιστή Arash
 
Το τραγούδι αποτελεί διασκευή του τραγουδιού «Boro Boro» που σημαίνει «Τώρα Τώρα» και το οποίο παίζεται σε όλο τον κόσμο από το 2005 που κυκλοφόρησε. Ο Dj Topic από τη Γερμανία που αποτελεί σπουδαίο όνομα στη διεθνή μουσική βιομηχανία, υπογράφει αυτή τη νέα διασκευή, η οποία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες!
 
 
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιράστηκε στα social media του την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα του music video, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας.
 
 
Ο Arash με καταγωγή από τη Σουηδία είναι διεθνούς φήμης τραγουδιστής και παραγωγός, έχοντας καταγράψει πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες, σε συνεργασίες μάλιστα με stars από όλο τον κόσμο, όπως ο Snoop Dogg, Shaggy. Sean Paul, T-Pain και πολλούς άλλους. Έχει συμμετάσχει και στη Eurovision το 2009 με τη χώρα του Αζερμπαιτζάν όπου και κατέκτησε την 3η θέση.
 
Εκτύπωση