Σαν μια άλλη Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων φωτογραφήθηκε η Demy και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό You.

 

Xαμηλών τόνων κορίτσι, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι στα 19 της, δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι, ενώ μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της.

Η δουλειά µπήκε ποτέ εµπόδιο στην προσωπική σου ζωή;

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια µε τους ρυθµούς που δουλεύω δεν έχω πολύ χρόνο για την προσωπική µου ζωή, βλέπω την οικογένειά µου και τις φίλες µου πολύ λιγότερο απ’ όσο θα ήθελα και είναι φορές που και στη σκηνή πάνω το σκέφτοµαι και συγκινούµαι. Είναι δύσκολο ορισµένες φορές να ξέρεις ότι θυσιάζεις πράγµατα σηµαντικά για σένα. Αλλά αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και δίνω και παίρνω τόση αγάπη από τον κόσµο…

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Είναι σηµαντικός αλλά δεν είναι το µόνο πράγµα στη ζωή. Έχω περάσει και όµορφες και εποικοδοµητικές περιόδους µόνη µου. Θεωρώ ότι είναι όµορφο να είσαι µε έναν άνθρωπο καλά, να εξελίσσεστε µαζί, να περνάτε όµορφα. Αν όχι, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να είσαι µόνος.

Έχουν έρθει θαυµαστές στα καµαρίνια να σε φλερτάρουν;

Έχει συµβεί κι αυτό, µη φανταστείς και πάρα πολλές φορές.

Γυναίκα στην έχει πέσει ποτέ;

Και αυτό µες στο παιχνίδι είναι.

Έχεις ζήσει δυνατούς έρωτες; Έχεις κλάψει για κάποιον από αυτούς;

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν και φορές που νόµιζα ότι ήταν δυνατοί, ειδικά σε µικρότερες ηλικίες που τα µεγαλοποιούµε λίγο όλα. Σπάνια έχω δώσει χρόνο και προσοχή σε ανθρώπους που δεν άξιζαν. Έχω κλάψει, έχω ζήσει δυνατές στιγµές, και ήταν όλα χρήσιµα και σηµαντικά για να φτάσω να είµαι ό,τι είµαι τώρα.

Σου έχουν «χρεώσει» συντρόφους που να µην τους ήξερες;

Όχι, τόσο µακριά δεν έχει φτάσει ποτέ κανείς. Αλλά µου έχουν χρεώσει συντρόφους που δεν είχα. Και µάλιστα µε εκτενείς λεπτοµέρειες για τις συνήθειές µας, που ήταν όλες βγαλµένες από τη φαντασία κάποιου.

Leave a Comment