Ο Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσε μία εφ’όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν. Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε δεν συνέβη μόνο μια φορά, καθώς δέχτηκε και από άντρα και από γυναίκα!

 

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση και από άντρα και από γυναίκα σε μικρότερη ηλικία. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα γιατί ήταν από μεγαλύτερη γυναίκα. Τώρα δεν θα με χάλαγε να σου πω την αλήθεια, απλά ήμουν πολύ μικρός τότε και δεν ήξερα πως και γιατί. Δεν ήμουν καν στον χώρο όταν έγινε αυτό. Από άντρα, ήμουν στον χώρο. Έχω πάρα πολλούς φίλους gay. Μπορώ να πω ότι είμαι και gay friendly, δεν έχω κανένα θέμα. Το συγκεκριμένο άτομο όμως, μου την έπεσε με πολύ άσχημο τρόπο. Εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι πολύ loud, είτε είναι straight, είτε είναι gay. Όταν είσαι loud και θες να δείξεις τι είσαι με πολύ κραυγαλέο τρόπο, μου την σπάει λίγο. Μου την έπεσε, είδε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση και επέμενε με άσχημο τρόπο», ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής.Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως παλαιότερα δοκίμασε χασίς. «Έχω δοκιμάσει χασίς πολύ παλιά. Ήμουν ακόμα στο σχολείο. Με χάλασε πάρα πολύ. Κρίση πανικού και τέτοια». 

Τέλος, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ερχόμενος στην Αθήνα. «Η μητέρα μου αναγκαζόταν να κάνει δύο δουλειές για να μεγαλώσει εμένα και τα αδέλφια μου. Και όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα πολύ λίγα χρήματα. Είχα πει έχω αυτά τα χρήματα θα το παλέψω κι όταν τελειώσουν αν δεν έχω καταφέρει κάτι θα πάω πίσω στην Κύπρο. Ήρθα στην Ελλάδα με 1.400 ευρώ. Το ψυγείο μού το έκαναν δώρο, την κουζίνα δώρο, η σπιτονοικοκυρά κάθε πρωί μου έβαζε ένα μικρό γάλα φρυγανιές και μαρμελάδα στην πόρτα μου και το πάλεψα και στάθηκα και τυχερός».

Leave a Comment