Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τουGeorge Michael  η οικογένειά του μοιράστηκε μια παιδική φωτογραφία του τραγουδιστή και μίλησε για τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον «Yog».

 

«Αυτή η χρονιά ήταν μια σειρά από νέες και δύσκολες προκλήσεις για όλους όσους από εμάς ήμασταν κοντά και πιστοί στον Yog, ειδικά αυτό το μήνα, που τα τραγούδια του “Last Christmas” και “December Song” ακούγονταν παντού, σε μαγαζιά, αυτοκίνητα και ραδιόφωνα, όπως γίνεται εδώ και δεκαετίες, γνωρίζοντας ότι δεν είναι πλέον μαζί μας» έγραψαν τα μέλη της οικογένειάς του. «Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα χωρίς αυτόν, όμως ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι στο πένθος μας την επέτειο της απώλειάς του και ότι η λύπη της ευρύτερης οικογένειάς μας και των αληθινών φίλων μοιράζεται με πολλούς από εσάς».Η δήλωση συνεχίζει «Ο Yog μοιράστηκε τη μουσική του με όλους μας και πολλοί από εσάς συνδεθήκατε βαθιά με τα λόγια του, αλλά στη ζωή, πολλοί κρατούν τα δικά τους σημαντικά λόγια και συναισθήματα μέσα τους, καθώς συχνά είναι τα πιο δύσκολα να ειπωθούν δυνατά».

«Γι’ αυτό αν μπορείτε, στη μνήμη του φέτος, αφιερώστε μία στιγμή και πάρτε μία βαθιά ανάσα και πείτε αυτά τα “Σ’ Αγαπώ” δυνατά. Όλοι πιστεύουμε ότι υπάρχει χρόνος, έτσι δεν είναι; όμως, ίσως, είναι πιο αργά απ’ όσο νομίζετε…».Να θυμίσουμε ότι ο George Michael άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία των 53 ετών πέρυσι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Leave a Comment