Στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», μίλησε η Γιάννα Τερζή,η οποία φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το κομμάτι «Όνειρο μου», το οποίο έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

 

Πώς αισθάνεται η ίδια με αυτό;
«Μέσα σε τρεις μέρες αυτή την ανταπόκριση δεν την περίμενα. Τα παρακολουθώ και εγώ ξέρεις σαν θεατής. Έχω χαρεί πάρα πολύ γιατί τα σχόλια είναι πολύ θετικά. Ψάχνω να βρω αρνητικό σχόλιο και σχεδόν δεν βρίσκω».
 
Η Γιάννα Τερζή μίλησε και για την ακύρωση των συμμετοχών, της Αρετής Κετιμέ αλλά και του συγκροτήματος, Χοροσταλίτες, για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.

«Εγώ ετοιμαζόμουν κανονικά για τον τελικό και έμαθα ότι για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, ότι τελικά γίνεται ανάθεση ερήμην μου. Θέλω και εγώ να πω με τη σειρά μου ότι δεν έχει παιχτεί τίποτα υπόγειο. Δεν έχει γίνει τίποτα από πίσω. Να πω στους άλλους δύο καλλιτέχνες ότι εμένα προσωπικά μου άρεσαν τα τραγούδια τους. Λυπάμαι με τον τρόπο που έγινε αυτό γιατί είμαι κι εγώ καλλιτέχνης και δεν θα ήθελα να γίνει αυτό εις βάρος μου».

Leave a Comment