Η βασίλισσα της Soul μουσικής, Aretha Franklin είναι «βαριά άρρωστη», όπως υποστηρίζουν ξένα δημοσιεύματα. Η οικογένεια της 76χρονης «μυθικής» τραγουδίστριας ζήτησε από κοινό και Μέσα να είναι διακριτικοί και να προσεύχονται για εκείνη, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Για αρκετά χρόνια η Aretha Franklin αντιμετωπίζει ζητήματα υγείας, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι αναγκάστηκε να ακυρώσει μια σειρά συναυλιών, μετά από εντολές γιατρών.Η τελευταία της εμφάνιση ήταν το Νοέμβριο του 2017, με τον Elton John, σε μία συναυλία που είχε φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τη συγκέντρωση χρημάτων Οργανισμού για το AIDS στη Νέα Υόρκη.Νωρίτερα το 2017 είχε αποκαλύψει ότι θα ήταν η τελευταία χρονιά που θα έκανε εμφανίσεις. «Θα ηχογραφώ τραγούδια, αλλά αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που θα κάνω συναυλίες. Αυτό ήταν» δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή.Σύμφωνα με πληροφορίες που η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει, το 2011 έδινε μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος. Η τραγουδίστρια έχει παλέψει με το ζήτημα του βάρους της σε όλη της τη ζωή και με τον αλκοολισμό, ενώ έχει υπάρξει και μανιώδης καπνίστρια.
Η Aretha Franklin έχει χαρακτηριστεί από το Rolling Stone ως η Νούμερο 1 τραγουδίστρια όλων των εποχών, καθώς και ως «Βασίλισσα της Soul».

[youtube url=”https://youtu.be/6FOUqQt3Kg0″]

Leave a Comment