Η Cardi B αναφέρει ότι δύο από τους καλλιτέχνες που της έχουν ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή είναι ο JAY-Z και η Rihanna, με τις καριέρες τους να την εμπνέουν να γίνει «δισεκατομμυριούχος γυναίκα».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη ραδιοφωνική πλατφόρμα «Stationhead», η Cardi εξήγησε ότι οι δύο μουσικοί – επιχειρηματίες είναι δύο από τα μεγαλύτερα πρότυπα της στον κλάδο.«Όταν μπήκα στο παιχνίδι και ο κόσμος ρωτούσε “ποιον θαυμάζεις;”, πάντα συνήθιζα να λέω «δεν θαυμάζω κανέναν», επειδή δεν καταλάβαινα πραγματικά το παιχνίδι και νιώθω ότι επηρεάστηκα μόνο από τους ανθρώπους που ήταν γύρω μου», εξήγησε.
«Αλλά τώρα που είμαι στο επίπεδο στο οποίο είμαι, μια από τις μεγαλύτερες επιρροές μου είναι η Rihanna και ο JAY-Z», αποκάλυψε.
Η Cardi B τόνισε ότι θαυμάζει τους δύο τιτάνες της μουσικής λόγω της καταγωγής του και του τρόπου με τον οποίο κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι.
«Νιώθω ότι έχουν τόσο μεγάλη επιρροή επειδή η Rihanna προέρχεται από μια χώρα, μια χώρα της Καραϊβικής, από την οποία ήρθαν και οι γονείς μου και είναι δισεκατομμυριούχος».
Πέρυσι το «Forbes» μετέδωσε ότι η αξία της σειράς εσωρούχων «Savage X Fenty» της Rihanna έφτασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.
«Έκανε την επιχείρησή της τόσο μεγάλη και έγινε δισεκατομμυριούχος, αυτό προσπαθώ να γίνω. Αυτό θέλω. Θέλω να είμαι δισεκατομμυριούχος γυναίκα. Θέλω να χτίσω ένα τεράστιο εμπορικό όνομα», πρόσθεσε η Cardi B.Τον ίδιο θαυμασμό εξέφρασε και για τον JAY-Z: «Είναι από το γκέτο όπως κι εμένα. Είναι από το γκέτο και αυτός ο άντρας είναι δισεκατομμυριούχος. Και αυτό αφορά τη στρατηγική, αφορά τις χειραψίες, αφορά τα σχέδια», είπε.
Η Cardi B χτίζει με σταθερά βήματα τη δική της αυτοκρατορία, ακόμα και μέσα στην πανδημία. Με το single «WAP» σε συνεργασία με τη Megan Thee Stallion που κατέλαβε το No . 1 του Billboard Hot 100, η ράπερ κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα το single «Up», το οποίο έφτασε στο No. 2 του ίδιου chart.
 
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment