Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι σκόπευε να κυκλοφορήσει ένα «πραγματικά διαφορετικό» νέο single εγκαίρως για την εμφάνισή του στο φεστιβάλ «Big Weekend» του BBC Radio 1 αυτό το σαββατοκύριακο.
Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός ετοίμασε για την εικονική έκδοση του ετήσιου φεστιβάλ μια ξεχωριστή εμφάνιση στις όχθες του ποταμού Alde στο Suffolk της Αγγλίας.
Ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το τραγούδι «Afterglow» τον περασμένο Δεκέμβριο και τον Φεβρουάριο ανέφερε ότι το τέταρτο άλμπουμ του θα αποκαλυφθεί «αργότερα φέτος».
Μιλώντας στον Jordan North του BBC Radio 1 πριν την εμφάνισή του στο «Big Weekend», ο Ed Sheeran εξήγησε: «Το πρώτο μου single επρόκειτο να ήταν έτοιμο αυτή τη στιγμή και θα το έπαιζα στο Big Weekend».
Ο Βρετανός τραγουδιστής είπε ότι αισθάνεται «λίγο περίεργα» που θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ χωρίς νέο υλικό, «ξεκινώντας τη συναυλία με το “Castle On The Hill” αντί με ένα νέο τραγούδι».
 
[youtube url=”https://youtu.be/1RiObP2–KE” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]
 
Παρότι το νέο τραγούδι του δεν κυκλοφόρησε εγκαίρως για τη συμμετοχή του στο «Big Weekend», ο Ed Sheeran αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για το ύφος του.
«Χρησιμοποιώ μια μπάντα για πρώτη φορά και μοιάζει με το επόμενο στάδιο. Έχω κάνει πράγματα με μπάντα στο παρελθόν, αλλά μόνο κατόπιν αιτήματος τηλεοπτικών shows».
Στη συνέχεια εξήγησε ότι χρησιμοποιεί «πετάλια looper για 15 χρόνια», τονίζοντας ότι ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. «Αυτό που ένιωσα ήταν ότι τα πιο αδύναμα κομμάτια της περιοδείας ήταν αυτά όπου τα τραγούδια που χρειάζονταν μια μπάντα», είπε.
Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ακόμα ότι ετοιμάζει «πολλά τραγούδια» και ότι το επόμενο άλμπουμ του θα είναι «μια συγχώνευση» των προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών του: «Το πρώτο single είναι πραγματικά διαφορετικό, πραγματικά πολύ διαφορετικό», ανέφερε.
«Κάθε φορά που κυκλοφορώ το πρώτο single από ένα άλμπουμ, ανησυχώ γι’ αυτό επειδή δεν ξέρω πώς θα πάει και μου αρέσει αυτό το συναίσθημα. Μου αρέσει η ιδέα να κυκλοφορώ κάτι και να λέω: “Δεν ξέρω τι θα νιώσει ο κόσμος”», παραδέχτηκε.
«Σκόπευα να τραγουδήσω το single σήμερα αλλά το βίντεο έχει πολλές προπαρασκευαστικές διαδικασίες που πρέπει να γίνουν», σημείωσε ο Ed Sheeran, χωρίς να αποκαλύπτει πότε υπολογίζει ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του.
 
[youtube url=”https://youtu.be/5I3reI4bMGQ” scroll_reveal=”https://youtu.be/pco91kroVgQ”]
Πηγή: www.hit-channel.com
 

Leave a Comment