Ο Chris Brown ανακρίνεται από την αστυνομία μετά από κατηγορίες εναντίον του περί βιαιοπραγίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 32χρονος τραγουδιστής θεωρείται ύποπτος στην υπόθεση της βιαιοπραγίας, στο πλαίσιο της οποίας οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν να επέμβουν στο σπίτι του στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνιας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν μία γυναίκα κατήγγειλε ότι χτυπήθηκε από τον Chris Brown.Πηγές των αρχών επιβολής του νόμου ανέφεραν στο TMZ πως η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Chris Brown τη χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τόσο δυνατά που έφυγε ένα μέρος των extensions που είχε στα μαλλιά της.Ωστόσο, η γυναίκα δεν υπέστη άλλους τραυματισμούς και δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.
Ο Chris Brown και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν σχολιάσει ακόμη τους ισχυρισμούς.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που η αστυνομία καλείται να επέμβει στην κατοικία του τραγουδιστή της R&B. Τον προηγούμενο Μάιο το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες (LAPD) διέλυσε το τεράστιο πάρτι γενεθλίων του Chris Brown που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς γείτονας παραπονέθηκαν για το θόρυβο.Παρότι τα προβλήματα του Chris Brown με το νόμο έχουν μειωθεί τα τελευταία χρόνια, πρόσφατα δέχθηκε μήνυση από την οικονόμο του με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από το σκύλο του.
Το 2019 ο Αμερικανός τραγουδιστής συνελήφθη στο Παρίσι μετά από καταγγελία μίας 24χρονης γυναίκας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο, όμως αφέθηκε ελεύθερος λόγω αμφιβολιών.
Μία άλλη γυναίκα υπέβαλε αγωγή εναντίον του Chris Brown το 2018, υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε πολλές φορές από έναν άνδρα με το όνομα Lowell Grissom Jr. ενώ βρισκόταν σε πάρτι στο σπίτι του τραγουδιστή τον Φεβρουάριο του 2017.
Το 2009 ο Chris Brown κρίθηκε ένοχος για βιαιοπραγία σε βαθμό κακουργήματος για τον ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του Rihanna, ενώ το ζευγάρι ήταν στο δρόμο για τα Βραβεία Grammy εκείνης της χρονιάς.
 
Πηγή: www.hit-channel.com

Leave a Comment