Η Britney Spears θα έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών περιουσιακών στοιχείων της, ανεξάρτητα από την άλυτη διαφωνία σχετικά με το αν θα αναγκαστεί να καλύψει τα νομικά έξοδα του πατέρα της σχετικά με τη νομική διαμάχη για το τέλος της κηδεμονίας της, όπως αποφάσισε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, η δικαστής Brenda Penny αρνήθηκε να επιτρέψει την παρακράτηση χρημάτων από το ταμείο της κηδεμονίας της Britney Spears (η οποία έληξε επίσημα τον περασμένο Νοέμβριο) για να πληρώσει ο πατέρας της και πρώην κηδεμόνας της, Jamie Spears, τα νομικά έξοδά του που ανέρχονται σε επταψήφιο ποσό.
Όπως αναφέρει το «The Hollywood Reporter», ο Justin Gold – δικηγόρος που εργάζεται για τον προσωρινό κηδεμόνα της περιουσίας της Britney Spears – υποστήριξε ότι θα πρέπει να μεταβιβαστούν στην τραγουδίστρια τα περιουσιακά στοιχεία της κηδεμονίας της στο σύνολό τους.Ο δικηγόρος του Jamie Spears, Alex Weingarten, ήταν σθεναρά αντίθετος, λέγοντας στο δικαστήριο: «Ας θυμηθούμε γιατί υπήρξε αυτή η κηδεμονία. Η κυρία Spears ήταν ανεύθυνη με τα χρήματά της».
Ο δικηγόρος της Britney Spears, Matthew Rosengart, υπενθύμισε αμέσως στον Weingarten ότι «η κηδεμονία έχει τελειώσει».
Επίσης, υπενθύμισε ότι ο Alex Weingarten υποστήριξε στις 15 Δεκεμβρίου 2021 ότι τα έξοδα που προέκυψαν για τον Jamie από τις υποχρεώσεις του κατά τη μεταβίβαση της περιουσίας της Britney Spears (η οποία εκτιμάται σε 60 εκατομμύρια δολάρια) στους εκπροσώπους της, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών που οφείλονται στους νέους δικηγόρους του, έπρεπε να χρεωθούν στην τραγουδίστρια.Περιγράφοντας τους ισχυρισμούς περί αδικημάτων που διατυπώθηκαν από την τραγουδίστρια κατά του Jamie Spears ως «ανεδαφικούς», ο Weingarten σημείωσε ότι οι προηγούμενοι δικηγόροι είχαν ήδη πληρωθεί από τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από την κηδεμονία της Spears, οπότε η κατάσταση θα πρέπει να παραμείνει αμετάβλητη στην περίπτωση των δικών του αμοιβών, ιδίως επειδή «το δικαστήριο θα επανεξετάσει τελικά όλες τις πληρωμές που έγιναν στους δικηγόρους κάθε μέρους για να επιβεβαιώσει ότι η περιουσία της Britney προστατεύεται και μπορεί να εκδώσει διαταγές για την επιστροφή υπερβολικών ή αδικαιολόγητωv αμοιβών».
Ο Matthew Rosengart υποστήριξε ότι δεν ήταν «απαραίτητο» για τον Jamie να προσλάβει νέους δικηγόρους και ότι οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν αφορούσαν τη σχέση του με τις οικονομικές υποθέσεις της Britney Spears.«Εκτός από τη σύγκρουση συμφερόντων, την κακοδιαχείριση και άλλα παραπτώματα, οι ενέργειες του κ. Spears εμπίπτουν στην ομοσπονδιακή και πολιτειακή ποινική νομοθεσία», τόνισε.Επίσης, ανέφερε ότι οι δικηγόροι του Jamie είχαν ήδη λάβει «κυριολεκτικά εκατομμύρια δολάρια σε βάρος της κόρης του», υποστηρίζοντας ότι «πριν πληρωθούν ούτε δεκάρα παραπάνω, το δικαστήριο θα πρέπει να ασκήσει το δικαίωμα και την εξουσία του να αποφασίσει για την ορθότητα των περαιτέρω αμοιβών».
«Διαφορετικά, η κ. Spears θα αναγκαστεί τελικά να ξοδέψει ακόμη περισσότερο χρόνο και χρήμα προσπαθώντας να πάρει πίσω ακόμη περισσότερα χρήματα από αυτά που ήδη θα πρέπει να πάρει πίσω», πρόσθεσε.Ο Jamie ζήτησε για πρώτη φορά να αναλάβει η Britney Spears την ευθύνη για τα νομικά έξοδά του τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, ο Jamie Spears δήλωσε ότι η «άμεση πληρωμή» των νομικών εξόδων του ήταν απαραίτητη προκειμένου η κηδεμονία «να τερματιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά για να μπορέσει η Britney να πάρει τον έλεγχο της ζωής της όπως εκείνη και ο Jamie επιθυμούν».
Η Britney Spears έπρεπε να πληρώσει τα νομικά έξοδα για τους δικηγόρους του πατέρα της ενώ βρισκόταν ακόμα υπό κηδεμονία, μαζί με τα δικά της έξοδα που σχετίζονταν με τη νομική διαμάχη για τη λύση της κηδεμονίας.
 

Leave a Comment