H Ελένη Φουρέιρα μετά από μήνες φημών επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα ανακοινώνοντας η ίδια μέσα από τα social media ότι εκείνη και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τραγουδίστρια επιθυμούσε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φήμες κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι όταν ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία και στη συνέχεια δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα.Προχθες το μεσημέρι το ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας πλάι στον σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, με φουσκωμένη κοιλίτσα.
 
 
Foureira1
 
Από τα πρώτα λεπτά της ανάρτησής της δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Φίλοι, καλλιτέχνες, παρουσιάστριες, influencers της ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.
Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαρίζου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κόνι Μεταξά, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρία Ηλιάκη και άλλοι.
 
Δείτε τις ευχές
 
Efxes
 
Efxes2
 
Efxes3
Efxes4
Efxes5
Efxes11

Leave a Comment