Αν, ελέω των ημερών, ζητήσεις από τη Ρένα Μόρφη να ανατρέξει σε μια χριστουγεννιάτικη ανάμνηση, θα σου πει για τον ιπτάμενο Αϊ-Βασίλη των παιδικών χρόνων της.

«Ο πατέρας μου είναι απόστρατος πιλότος. Κάθε χρόνο, λοιπόν, την τελευταία εργάσιμη μέρα του Δεκεμβρίου, πηγαίναμε στο στρατόπεδο όπου υπηρετούσε, κατέβαινε ο Αϊ-Βασίλης με το ελικόπτερο -κάποιος ΟΥΚάς που μάλλον θα έπαιρνε τιμητική μετά- και μας μοίραζε τα δώρα», εξιστορεί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια λέει ότι και φέτος θα επαναλάβει αυτή τη χριστουγεννιάτικη ιεροτελεστία.
Αυτή τη φορά με την ίδια στον ρόλο της μητέρας. Ναι, ένα από τα παράδοξα ενός δημοσίου προσώπου με εβδομαδιαία παρουσία στην τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια είναι πως έζησε το θαύμα της μητρότητας χωρίς κανείς να υποψιαστεί το παραμικρό. «Κάναμε γύρισμα ακόμα και στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης μου», λέει. Αλλά η Ρένα Μόρφη δεν θέλει να μιλά -και πολύ περισσότερο να φλυαρεί- για την ιδιώτευσή της. Οχι από ελιτισμό, αλλά γιατί δεν έχει την άδεια του ανθρώπου για τον οποίο μιλά και συνεπώς εκθέτει, δηλαδή την κόρη της. Ευτυχώς, για εκείνην μα και για μας, υπάρχουν πολλά άλλα να συζητήσει κανείς μαζί της.
 
 
348A2579a
 
Για την τρίτη χρονιά του «Μουσικού Κουτιού», της πιο καλαίσθητης ψυχαγωγικής εκπομπής στην ελληνική τηλεόραση, για την εικόνα και τον ρόλο των κοινωνικών δικτύων στην επιτυχία ή στην αποτυχία ενός καλλιτέχνη, για τη συνεργασία και τη φιλία της με τον Φοίβο Δεληβοριά που επανεπιβεβαίωσαν με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της, το τραγούδι «Δε με ξέρεις», για τις 24 χώρες στις οποίες περιόδευσε με τους Ιμάμ Μπαϊλντί και βέβαια για εκείνη τη συναυλία στο φεστιβάλ South by Southwest στο Τέξας όπου εμφανίστηκε κάποτε με δανεικό κραγιόν. Τελικά, λέει, άξιζε τον κόπο.

Leave a Comment