Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Ο ίδιος αναφέρθηκε στα νέα του καθήκοντα ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, αλλά και στο χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ρωτήθηκε για το σχόλιο που δέχτηκε από τη μητέρα της πρώην συντρόφου του, Ζέτας Μακρυπούλια μετά το χειρουργείο. Ωστόσο, ο ίδιος δεν απάντησε.
«Ως Υφυπουργός Πολιτισμού αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία. Την πρώτη μέρα των καθηκότνων μου είδα την ατζέντα του Υφυπουργού πολιτισμού. Η στροφή μου αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου, βάζω μια άνω τελεία», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
«Έπαθα κάταγμα στο χέρι σε ένα ολίσθημα εκτός Ελλάδος, το οποίο επουλώνεται σιγά σιγά. Συγγνώμη πρέπει να πάω», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και αποχώρησε χωρίς να απαντήσει τίποτα για το σχόλιο της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια.

Leave a Comment