Στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μίλησε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Μετά από σχετική ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος στο «Τετ α τετ», ο λαϊκός τραγουδιστής απάντησε πως είναι κάτι το οποίο έχει σκεφτεί. Εξήγησε δε, τον λόγο που δεν έχει συμβεί ακόμη.Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Το σκέφτομαι αρκετά τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι αλλά δεν έχω νιώσει έτοιμος. Δεν έχω νέα ακόμα έτοιμος με το τραγούδι. Θα ήθελα να είναι ένα ελληνικό τραγούδι το οποίο να το διαμορφώσουμε και να ‘ναι σε πιο ευρωπαϊκά global [παγκόσμια] δεδομένα».Στην ίδια συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τις προσπάθειες των γονιών του να φτιάξουν οικογένεια και τελικά η μητέρα του έφερε στον κόσμο τρίδυμα, τα πρώτα στην Ελλάδα.
Σχετικά με αυτό, είπε: «Οι γονείς μου ήταν δυο άνθρωποι που πάλευαν στη ζωή τους να καταφέρουν πράγματα…Ήταν άνθρωποι που κυνηγούσαν τα όνειρά τους. Γνωρίστηκαν στην Ιταλία, στη Ρώμη, όταν πήγαν να σπουδάσουν. Από τότε είναι μαζί. Όταν τελειώσανε από την Ιταλία και γυρίσανε στην Αθήνα, παλεύανε να κάνουν οικογένεια πάρα πολλά χρόνια. Είχαν κάποιες στενάχωρες αποτυχημένες προσπάθειες στο να κάνουν οικογένεια. Παλεύανε ξανά και ξανά. Φτάσανε στο σημείο να μη μπορεί πλέον να γίνει με φυσιολογικό τρόπο, αλλά είχανε τόσο μεγάλη θέληση να κάνουν οικογένεια παρά τα όποια προβλήματα είχαν τότε, και στα οικονομικά τους και τη ζωή τους».«Ο στόχος τους ήταν να κάνουν οικογένεια με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν είναι ότι είχαν λεφτά. Ξεκίνησαν με ένα σπίτι στο ενοίκιο με μόνο στόχο να κάνουν οικογένεια. Έτσι μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν εξωσωματική. Τότε ήταν πολύ δύσκολο στην Ελλάδα… Τα κατάφεραν. Της είπε τότε ο γιατρός της μητέρας μου πως επειδή ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό και δεν είχαν ξαναγίνει στην Ελλάδα τρίδυμα, ότι για εννέα μήνες θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι και να μην κάνει τίποτα. Έκατσε εννέα μήνες στο κρεβάτι. Όταν τη ρωτάω πως το έκανε αυτό, πάντα μου λέει ότι το μόνο που σκεφτόταν επί εννέα μήνες ήταν η μέρα που θα γεννούσε» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
 

Leave a Comment