Ενώ η μουσική του συνεχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο επιτυχημένη σε παγκόσμια κλίμακα, ο Maluma φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Φεβρουαρίου για την αμερικανική έκδοση του «ELLE».

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής θα κάνει το άλμα από τη μουσική στον κινηματογράφο πρωταγωνιστώντας μαζί με την Jennifer Lopez και τον Owen Wilson στην επερχόμενη ρομαντική κωμωδία «Marry Me». Η Lopez, η οποία είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, ήταν εκείνη που πρότεινε στον Maluma να συμμετάσχει στο «Marry Me».«Μιλήσαμε με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους για αυτό τον ρόλο», αποκάλυψε η Jennifer Lopez στο «ELLE». «Από τον Adam Levine και τον John Mayer μέχρι τον Drake. Και τότε είπα “Ξέρεις κάτι, θα ήταν υπέροχο να κάνουμε ένα δίγλωσσο άλμπουμ για την ταινία. Γιατί δεν παίρνουμε έναν λάτιν σούπερ σταρ;”», περιέγραψε.Σύμφωνα με τον Maluma, η σχέση του με τη Lopez είναι πολύ βαθύτερη και δεν περιορίζεται στη συνεργασία τους.
«Η Jennifer δεν είναι μόνο συνεργάτης, θα έλεγα ότι είναι φίλη μου. Είναι κάποια που θαυμάζω και είναι κάποια που ακολουθώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Έτσι, για μένα, το να είμαι μέρος αυτής της ταινίας ήταν σχεδόν σουρεαλιστικό. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη όταν με κάλεσαν, αλλά ήμουν έτοιμος για αυτό», ανέφερε.
Ο Maluma μίλησε επίσης για τη σύμπραξή του με τη Madonna στο τραγούδι «Medellín» και την κοινή εμφάνισή τους στη σκηνή των Billboard Music Awards του 2019.«Στη Madonna αρέσει να κάνει τα πράγματα με οργανικό τρόπο, είναι πολύ πνευματική. Όταν κάναμε το βίντεο του “Medellín”, δουλεύαμε σχεδόν 48 ώρες ασταμάτητα και εξεπλάγην, επειδή η Madonna ήταν 60 ετών, αλλά έμοιαζε να είναι νεότερη από μένα», σχολίασε.Ο θαυμασμός μεταξύ των δύο καλλιτεχνών είναι αμοιβαίος.«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τη Maluma, με τράβηξε η θετική και καλή ενέργεια του», δήλωσε η Madonna στο περιοδικό.«Αλλά όταν τον γνώρισα, αυτό που με εξέπληξε ήταν το εργασιακό ήθος του. Ήταν πανεύκολο να είσαι στο στούντιο μαζί του και ήταν μια ευχάριστη συνεργασία που τραγούδησα μαζί του το “Medellín”. Αποδείξαμε ότι είμαστε συγγενικά πνεύματα δημιουργικά και περάσαμε διασκεδαστικά», τόνισε η «βασίλισσα της pop».
Στην πραγματικότητα, ο Maluma πιστεύει ότι οι σχέσεις που δημιουργεί με καλλιτέχνες όπως η Jennifer Lopez και η Madonna είναι ιδιαίτερα πνευματικές.«Νιώθω ότι οι καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή, οι σύγχρονοι καλλιτέχνες, χάνουν την πνευματικότητά τους και αυτό είναι λυπηρό», υποστήριξε.«Δεν αισθάνομαι ότι προσεύχονται ή διαλογίζονται και γι’ αυτό νιώθω συνδεδεμένος με καλλιτέχνες όπως η Madonna, η Shakira και η Jennifer. Μερικές φορές μου λένε ότι είμαι πιο μεγάλος για την ηλικία μου εξαιτίας αυτού, αλλά στην τελική, μπορείς να είσαι ο μεγαλύτερος αστέρας στον κόσμο, αλλά αν δεν είσαι πνευματικός, είσαι κενός μέσα σου», είπε ο Maluma.
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment