Από τότε που γέννησε την κόρη της Daisy Dove, τον προηγούμενο Αύγουστο, η Katy Perry λέει ότι προσαρμόζεται σιγά – σιγά στο ρόλο της εργαζόμενης μητέρας.

Μιλώντας στο «People», η τραγουδίστρια ανέφερε ότι κάνει «ένα βήμα τη φορά», αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα όταν εμφανίζονται, χωρίς να ανησυχεί για το μέλλον, ενώ τόνισε ότι «βρίσκω ισορροπία και μαθαίνω τα μαθήματα καθώς προχωράω και δεν φοβάμαι να μάθω».«Όταν κάνω λάθη, μαθαίνω από αυτά. Αυτές οι στιγμές ατέλειας – επειδή δεν πιστεύω στην τελειότητα – είναι πραγματικά πολύτιμες για μένα. Εκεί έρχεται η ωριμότητα», πρόσθεσε.Η Katy Perry έπλεξε επίσης το εγκώμιο της ηθοποιού Zooey Deschanel που πρωταγωνιστεί στο music video της pop star για το τραγούδι «Not The End Of The World», μέσα από το οποίο παρουσιάζεται μια παρωδία της ομοιότητας των δύο γυναικών.«Ήμουν τόσο χαρούμενη που είμαι μητέρα, αλλά έλεγα ότι υπάρχει αυτή η ιδέα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Ήξερα ότι ο χρόνος συνεχίζει να περνά και τώρα ήταν η ώρα, γι’ αυτό την προσέγγισα προσωπικά και ήταν καταπληκτικό. Εμφανίστηκε για μένα ενώ ήμουν σε άδεια μητρότητας», είπε.«Ως pop star, δεν έχεις βασικά ένα ωράριο από 9 έως 5, οπότε εναπόκειται σε εμένα να δημιουργήσω ένα πρόγραμμα και μια ισορροπία και συμφώνησε απόλυτα και σκέφτηκε ότι ήταν αστείο», σχολίασε για τη Zooey Deschanel.
«Πιστεύω πραγματικά ότι οι μητέρες είναι τα πιο ισχυρά όντα στον πλανήτη και όταν οι γυναίκες ενώνονται και υποστηρίζουν η μία την άλλη, είναι απίστευτο», υπογράμμισε η Katy Perry.
 
Πηγή:www.hit-channel.com

Leave a Comment